Idea ja tavoitteet

Foorumin tavoitteena tarjota mahdollisimman matala osallistumiskynnys, jolloin eri tavoin vammaiset, kommunikaatio-ongelmista (kuten aspergerin syndrooma, autismi, AD(H)D yms.) kärsivät, suomen kieltä syystä tai toisesta huonostikin osaavat, aloittelevat ristikoiden ratkojatälytehtävien ratkojat ja digipelien pelaajat uskaltaisivat esittää kysymyksiään. Kuulun itsekin tähän ryhmään.

Ajatuksena on, että voisi kirjautuakin nimettömänä. Oikeaa nimeä ei tarvitsisi ilmoittaa. Ainoa vaatimus on, että on jatkossakin toimiva s-postiosoite.

Vaikka en saisi merkittävää kävijämäärä, se ei kiusaisi, jos se minun lisäkseni voisi palvella muitakin ihmisiä.

Sivustolle voi esittää kommenttejaan kokeneetkin ristikoiden ratkojat, laatijat tai kuvittajat, kunhan kaikki osallistujat otetaan huomioon ja noudatetaan annettuja keskustelusääntöjä.

Itselläni on melko paljon kokemusta vaikeista sanaristikkotehtävistä. Aion esittää itsekin kysymyksiä vaikeista ristikoista eli ns. kovisristikoista.  Sivulla Sanaristikot on myös linkitys ohjeisiin, joiden tarkoituksena on auttaa keskivaikeita ristikoita ratkoneet pääsemään sisälle vaikeiden ristikoiden vihjeitystapoihin.

Ideana on auttaa itse kutakin pääsemään eteenpäin ristikkojen ja älytehtävien ratkonnassa sekä digipelien pelaamisessa, kuten ohjesivulla kerron. Niin noviiseiksi kuin mestariratkojiksi tai -pelaajiksi itsensä kokevat ovat tervetulleita.

Olisi hienoa, jos uskallettaisiin kertoa omia tarinoita.

Osasto Muut aiheet sallii melko vapaata kirjoittelua. Itse esitän siinä mm. internetsivujen tietoteknologiaan liittyviä kysymyksiä. Olen nimittäin joskus osapäiväisesti tehnyt www-sivujen koodausta ja sivustojen hallintaa.

Olisi hienoa, jos sivusto voisi palvella apuna vanhuksilla digilaitteiden käytöön.

Sivustolla on haku joko foorumisivuille tai muille sivuille. Sivuston sivut löytyvät myös sivukartasta.

Blogisivustollani on tietoteknisluonteisia ristikoiden ratkontaan liittyviä artikkeleja, mistä syystä laiton linkit myös sinne.

Jos tämän sivun sisällöstä on kommentoitavaa, sivusta on kommentointisivu osastolla Muut aiheet.


Foorumit:1.1.1.1.2. |2. |3. | 4.1. | 4.2. |5.