Tyyppi: Yleiskeskustelu
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Kommentit
 • #25916
  Tapio_x
  Avainmestari

  Ristikoiden lähettämisen minulle on toteuttanut eräs it-ammattilainen.

  Ristikoiden lähettäminen minulle toimii siten, että lähetetty ristikko lähetetään tiettyyn nettiosoitteeseen. 

  Kuva tallennetaan bitteinä tietokantaan ja luodaan tietokantahaun yhteydessä. Kuva ei siis tallennu missään vaiheessa minkään palvelimen hakemistoon muuta kuin korkeintaa siksi ajaksi, että se saadaan muutettua tietokannassa tallentuvaan muotoon.

  Kuva ei ole koskaan netissä kuvana, jonka joku voisi yrittää löytää Googlen kuvahaulla. En voi siis edes teoriassa jakaa kuvan osoitetta toisille. Toiminnon kautta kenenkään on mahdon syyllistyä tekijäsuojatun materiaalin jakamiseen.

  Sivulla, jossa lähetetyt kuvat näytetään, kuvien näyttämisen sivulla saa auki vain, jos tietää millä parametrilla ja sen arvolla kuvat näkyvät. Toiminto vastaa esim. foorumille kirjautumista käyttäjätunnuksella ja vahvalla salasanalla. Sivulla ei käytännössä muut kuin minä pysty katselemaan kuvia.

  Saan lähetetystä kuvasta tiedon s-postiini. Siinä kerrotaan miltä sivulta kuva on lähetetty ja mikä on lähetyksen kellonaika. Kuvan lähettäjä on lähetystilanteessa täysin anonyymi eikä minulla ole mitään keinoa selvittää lähettäjän ip-osoitetta tai mitään muutakaan tietoa lähettäjästä.

  Heti kun näen kuvan tai kuvat, tallennan kuvan/kuvat laitteelleni ja poistan kuvan/kuvat tietokannasta.


  Vaihtoehtoisesti voi käyttää Magma-websovellusta, jossa on myös tsätti (linkki ohjelmaan ja ohjeisiin löytyy allekirjoituksesta). Siinä turvatso vastaa pelkää salasanaa (kymmenen merkin satunnainen merkkijono) ilman käyttäjätunnusta.

  Jelpataan toisiamme (auttamisperiaatteet). SK, IS, Pelikaanit, Iisakki ja muut julkaisut (katso välillä ongelma- ja virheseurantasivua). 

  Tsättäile ristikostasi kanssani (tsätin ohjeet)

  Talvi on pian tulossa ja on synkkää - yritetään tsempata toisiamme.👍
  - - - Saatan välillä estää kirjautumatta kirjoittamisen. Suosittelen siksi kirjautumista. - - -

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Aiheeseen ‘Ristikoiden lähettäminen minulle’ ei voi kirjoittaa uusia vastauksia.