Sivun sisältö:

Uusimmat muutokset

Alla on lista noin viikon sisään tehdyistä uusista sivuista sekä noin viikon sisälle mahtuvat olennaiset päivitykset vanhempiin sivuihin. Mikäli samaa sivua on paranneltu useaan otteeseen viikon sisällä, kokoan muutokset viimeisimmän päivityksen yhteyteen. 

Sivuston sisällölliset muutokset: 

  1. Lisätty 25.2.2023 artikkeli Magma (ristikoidenratkonta).
  2. Päivitetty 4.2.2023 artikkelit Suoraan netissä ratkottavat ristikot ja niiden toimivuus sekä Netin ilmaisristikoita. Aiemmin on tehty muutoksia em. artikkelin päivityksistä johtuvista syistä  myös artikkeleihin Joidenkin lehtien digipalveluita ja IS Extra -ristikoiden ratkonta tulostettuna tai suoraan mobiililaitteella ratkottuna.

Sivuston tekniset muutokset: – 

 

Tulossa tai harkinnassa olevia sivuja/sivukokonaisuuksia ja sivustoja

Olen laittanut asioita toteuttamisen todennäisyyden mukaan:

  1. Ristikkoavut:
    1. Sivu piiliksistä mahdollisine apusivuineen. Teen mahdollisesti sivun myös Suomen Kuvalehden (SK) piilisten historiasta.

Kommenttitoiveeni

Toivon kommentteja siitä, mitä uusia sivuja olisi kiinnostava nähdä. Voit laittaa tämän sivun kommenttiin kommentit siitä, mitä sivuja minun pitäisi korjata. Huomauta myös löytämistäsi kirjoitusvirheistä.  Tämän sivun kommentointilomakkeella tai yhteydennottolomakkeella laitettuja kirjoitusvirhekommentteja enkä muitakaan korjausehdotuksia julkisesti esille, mutta pyrin ottamaan kaiken huomioon. 

Lisäksi asian tiimoilta on keskustelusäie, jossa esitän  sivuston kehittämishaasteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *