• Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 23.4.2019 22:03 Tapio toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Kommentit
 • #291 Kommentoi
  Tapio
  Sivustovastaava

  Sanaristikot-osio on nyt jaettu aliosioihin. 

  Kaikissa osioissa on tarkoituksena käsitellä sanaristikoita kaikista näkökulmista käsin (laadinta, kuvitus ja ratkonta eri muodoissaan).

  Ks. Sanarisin sivulta Valikoima kohta Tehtävätyypit tehtävätyyppejä, joita tässä osastossa on tarkoitus käsitellä. Listaan voisi lisätä ainakin tyypin ”Sanakukkanen”. Ehkä Suomesta löytyy vielä jokin muukin sanaristikkotyypiksi kategorisoitava tehtävätyyppi.

  Foorumilla oli myös osio Älytehtävät ja digipelit, mutta koska se jäi käyttämättömäksi, poistin osion.

  Poiston takia sanaristikot osion aliosiossa 1.6 Muut julkaisut voi käsitellä muitakin ristikkotyyppejä, kuten sudokuja ja siluettiristikoita. Myös ristikoihin verrattavia älypelejä voi käsitellä kyseisellä aliosastolla.

  Muissa julkaisuissa ristikot ja muut tehtävät voivat olla tietyssä lehdessä tai netistä haettavina tai siellä ratkottavia ristikoita.

  Tarvittaessa erilaisille tehtävätyypeille voi luoda lisää aliosastoja. Samoin voi luoda lisää aliosastoja sen mukaan, missä lehdessä jokin tehtävä on esillä.

  Myös tietoteknisiä asioita voi kysyä, jos ne liittyvät nimenomaisesti ristikoiden ratkontaan. Niistä voi keskustella aliosastolla 1.1. Yleiset ristikkokeskustelut.

  Yleisluonteisille tietoteknisille asioille on omat sivustot ja yleiset tietotekniikkakysymykset poistetaan tai siirretään osastoon Muut aiheet. Muiden kuin sanaristikoiden ja älytehtävien käsittely saattaa aiheuttaa säikeen tai yksittäisen kommentin poistamisen.

  Tältä sivustolta löytyy ristikoiden ratkontaan avuksi seuraavat sivut ja niiden alisivut:

  Ristikoista voi keskustella myös Sanarisin foorumissa ja Suomi24 sanaristikot -osiossa.

  Jelpataan toisiamme (auttamisperiaatteet). Tsättäile ristikostasi kanssani (tsätin ohjeetkatso video).

  Kevään kukkia ihailtavana ja linnut laulaa! 🦆🦢🦆

  - - - Saatan välillä estää kirjautumatta kirjoittamisen - siksi ja muistakin syistä suosittelen kirjautumista.
  Tutustu kommentointilomakkeen yhteydessä oleviin toimintoihin! Niistä löytyy mm. SPOILER-toiminto (harjoittelusäie), linkki Google Gemini tekoälyn käyttämiseen ja kuvien lähettäminen minulle privaatisti. - - -

  RATKO TOUKOKUUN TAPIO HUUHAA

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Sanaristikot osion tarkoitus

Voit käyttää muotoiluun BBCodes-merkintöjä.
Käyttäjätililläsi ei voi käyttää eidistyneitä BBCode-merkintöjä, ne poistetaan.

Tietosi:


BBCode-merkkaukset + luomani lisämerkkaukset:

[BR][SPACER][HR][UNDERLINE][/UNDERLINE][STRIKE][/STRIKE][SUP][/SUP][SUB][/SUB][COLOR][/COLOR][CODE][/CODE][REVERSE][/REVERSE]

Emoji-valikoima:

🙂 😀 😂 🤨 😮 😥 👿 💡 ❤️ 👍

Kun jotain painikketta klikkaa, tapahtuma joko avaa tai sulkee toiminnon. Mikäli jokin muu toiminto on avoinna, se suljetaan automaattisesti.

Valikko "Lisäkoodeja" avaa mahdollisuuden lisätä hyödyllisiä toimintoja ja koodeja, kuten "Näytä/piilota sisältö" (SPOILER) sekä emoji-ikoneja editoriin. Lue lisää...

Valikko "Linkkisetti" listaa hyödyllisiä linkkejä. Lue lisää...

Valikko "Kuvien lähetys" avaa lomakkeen, jolla voi privaatisti lähettää minulle kuvia. Kyseessä on itsenäinen, upotettu toiminto. Kun kuva on valittu, pitää painaa LATAA-painiketta. LÄHETÄ-painike ei liity kuvien lähetykseen vaan uuden kommentin lähettämiseen!. Lue lisää...