Tyyppi: Opastus
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Kommentit
 • #291 Vastaa
  Tapio_x
  Avainmestari

  Sanaristikot-osio on nyt jaettu aliosioihin. 

  Kaikissa osioissa on tarkoituksena käsitellä sanaristikoita kaikista näkökulmista käsin (laadinta, kuvitus ja ratkonta eri muodoissaan).

  Ks. Sanarisin sivulta Valikoima kohta Tehtävätyypit tehtävätyyppejä, joita tässä osastossa on tarkoitus käsitellä. Listaan voisi lisätä ainakin tyypin ”Sanakukkanen”. Ehkä Suomesta löytyy vielä jokin muukin sanaristikkotyypiksi kategorisoitava tehtävätyyppi.

  Foorumilla oli myös osio Älytehtävät ja digipelit, mutta koska se jäi käyttämättömäksi, poistin osion.

  Poiston takia sanaristikot osion aliosiossa 1.6 Muut julkaisut voi käsitellä muitakin ristikkotyyppejä, kuten sudokuja ja siluettiristikoita. Myös ristikoihin verrattavia älypelejä voi käsitellä kyseisellä aliosastolla.

  Muissa julkaisuissa ristikot ja muut tehtävät voivat olla tietyssä lehdessä tai netistä haettavina tai siellä ratkottavia ristikoita.

  Tarvittaessa erilaisille tehtävätyypeille voi luoda lisää aliosastoja. Samoin voi luoda lisää aliosastoja sen mukaan, missä lehdessä jokin tehtävä on esillä.

  Myös tietoteknisiä asioita voi kysyä, jos ne liittyvät nimenomaisesti ristikoiden ratkontaan. Niistä voi keskustella aliosastolla 1.1. Yleiset ristikkokeskustelut.

  Yleisluonteisille tietoteknisille asioille on omat sivustot ja yleiset tietotekniikkakysymykset poistetaan tai siirretään osastoon Muut aiheet. Muiden kuin sanaristikoiden ja älytehtävien käsittely saattaa aiheuttaa säikeen tai yksittäisen kommentin poistamisen.

  Tältä sivustolta löytyy ristikoiden ratkontaan avuksi seuraavat sivut ja niiden alisivut:

  Ristikoista voi keskustella myös Sanarisin foorumissa ja Suomi24 sanaristikot -osiossa.

  Jelpataan toisiamme (auttamisperiaatteet). SK, IS, Pelikaanit, Iisakki ja muut julkaisut (katso välillä ongelma- ja virheseurantasivua). 

  Tsättäile ristikostasi kanssani (tsätin ohjeet)

  Talvi on pian tulossa ja on synkkää - yritetään tsempata toisiamme.👍
  - - - Saatan välillä estää kirjautumatta kirjoittamisen. Suosittelen siksi kirjautumista. - - -

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Sanaristikot osion tarkoitus

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi: