Tyyppi: Yleiskeskustelu

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Kommentit
 • #25927 Vastaa
  Repe
  Osallistuja

  Huomenta !
  Wiikon alkajaisiksi kaivattaisiin pientä uskonvahvistusta yhteisen ystävämme sivulla 21 olevaan ”Kuukauden Aulikseen”, eli
  yläreunan keskellä – ehkä taas ulkomaan kalenterista haettu – ETUNMI sekä
  keskellä ”nojatuolin” ja ”sinkilän” hieman oudot nimiversiot. Kiitos etukäteen!

  #25932 Vastaa
  Tapio_x
  Avainmestari

  [Ylläpitäjän ohje. Kun olet luomassa uutta aihetta, lähetä ajattelemasi kuva ensin. Sen lähetettyäsi lähetä uuden säikeen luova kommentti. Tällä tavoin toimien voit samalla kertaa sekä lähettää kuvan että luoda uuden säikeen. Tällä tavoin sinun ei tarvitse luoda kommenttia vain kuvan lähettämistä varten. Poistin lähettämiskommentin tarpeettomana.]

  Eunimi/sukunimi kohdalla Aulikselle riittää, että erisnimi löytyy Googlella ihan sama mistä vaan, yleisellä tunnettavuudella ei ole mitään merkitystä. Löytyyhän se Googlella, joten Auliksen ristikossa ratkaisuasi voi pitää oikeana.

  Keskellä sinkilän eli aspin ratkaisusana tuntuu perin oudolta. Samoin sen yläpuolella olevan merkitsemäsi vihjeen ratkaisusana.

  Ylempi on erään firman logo. Sinulla on pystysanassa virhe. 6.-7. sekä 9. kirjain on väärin. Jos korjaat ne, löydät firman logon.

  Sinkilään en netistä löytänyt vahvistusta, mutta jos korjaa pystysanan, ei siihen muutakaan saa.

  Maria lähetti minulle joskus Auliksen ristikon, jossa ratkaisusana oli erään tuolin nimi. En kyseistä tuolin nimeä itse löytänyt vaan pyysin apua eräältä nettitutulta. Tuotemerkit/firmojen nimet voivat erisnimien ohella olla miten tuntemattomia tahansa kunhan ne Googlella löytää. Ikävintä on, että joskus tuotemerkkejä tai firmojen nimiä on tosi vaikea löytää Googlella.

  Joskus auttaa enkku. Sinkilä on enkuksi ”clamp”. Nyt ei auttanut sekään. En ymmärrä, mistä Lehto sinkilään sopivan ratkaisusanan löysi.

  Jelpataan toisiamme (auttamisperiaatteet). SK, IS, Pelikaanit, Iisakki ja muut julkaisut (virheseurantasivu). 

  Tsättäile ristikostasi kanssani (Tsätin ohjeet KATSO VIDEO)

  Nyt pääsee hiihtämään tai laskettelemaan.⛷️

  - - - Saatan välillä estää kirjautumatta kirjoittamisen. Suosittelen siksi kirjautumista. - - -

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Iisakin Ristikot 11/2022

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi: