Tyyppi: Yleiskeskustelu
 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 7.8.2022 20:40 Tapio_x toimesta.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Kommentit
 • #25297 Vastaa
  Repe
  Osallistuja

  Ennen kesän päättymistä toivoisin saavani uskonvahvistusta muutamaan otsikkolehden sivuilla oleviin epäselviin vihjeisiin, eli
  sivulla 14 K.Anttilan laatiman ristikon keskellä nuoli länteen jossain ”putkessa”, sekä
  sivulla 22 T.Roppo-nimisen laatijan sivun keskellä kyselemän ÖLJYKASVIn parhaasta vaihtoehdosta ja oikeaan alanurkkaan piirtämän, ehkä tietyn maataloustyökalun hahmotusongelmaan. Kiitos.

  -Repe-

  #25298 Vastaa
  Repe
  Osallistuja

  Ja ko. sivujen kuvat.

  -Repe-

  #25299 Vastaa
  Tapio_x
  Avainmestari

  Ennen kesän päättymistä toivoisin saavani uskonvahvistusta muutamaan otsikkolehden sivuilla oleviin epäselviin vihjeisiin, eli sivulla 14 K.Anttilan laatiman ristikon keskellä nuoli länteen jossain ”putkessa”, sekä sivulla 22 T.Roppo-nimisen laatijan sivun keskellä kyselemän ÖLJYKASVIn parhaasta vaihtoehdosta ja oikeaan alanurkkaan piirtämän, ehkä tietyn maataloustyökalun hahmotusongelmaan. Kiitos.

  Eiköhän siinä s. 14 ristikossa vain verrata kahta viivaa toisiinsa. Nuolen suunnalla ei ole merkitystä vaan vain sillä, että se osoittaa ylempää viivaa.

  S. 22 Öljykasviksi tulee hyväksyä kaksi vaihtoehtoa kuten usein käy, jos loppuun sopii JA/VA. Jakoviivan voit miestäni jättää. Alaosassa on reen jalakset ja nuoli osoittaa, mitä osaa haetaan. Sinua ehkä hämäsi se, että kuvassa ei ole koko reki.

   

  Jelpataan toisiamme (poikkeustilanteissa yksityisesti; auttamisperiaatteet). SK, IS, Pelikaanit, Iisakki ja muut julkaisut (katso välillä ongelma- ja virheseurantasivua). 
  🍂🍂🍂Syksy on saapunut, mutta ruska-aika on käsillä.🍁🍁🍁

  - - - Saatan välillä estää kirjautumatta kirjoittamisen. Suosittelen siksi kirjautumista. - - -

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Huippuristikot Kesä-albumi 3/2022

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi: