Chat

Tämä on avoin chat. Sen käytössä  on otettava huomioon se, että sivustolle kirjautumisen voi tehdä vain kerran samalla tietokoneella. Jos olet jo kirjautunut tälle sivustolle sisään, tyhjennä chattiin kirjautuessasi kentät ”Käyttäjätunnus” ja ”Salasana”. Toimi samoin, jos et ole rekisteröitynyt sivustolle lainkaan.

Chat, johon voi lisätä kysymyksiä, löytyy täältä.  Siinä kysymykset on ryhmitelty eri lehtien mukaan.

Alla voi nähdä chatissa annettuja vastauksia, mutta vastauksia ei ole ryhmitelty eri lehtien mukaan.

Palvelu on kolmannen osapuolen ilmaiseksi minulle tuottama ja se sijaitsee omalla itsenäisellä sivustollaan.

Koska kyseessä ei sivustoni, palvelu ei ole varsinaisesti vastuullani. Vastaan kuitenkin käytännössä sen sisällöstä. 

En hyväksy sitä, että linkitetään ristikoihin tai niiden osiin. Mutta ristikoiden vihjeiden ja niiden ratkaisusanojen käsittelyllä ei ole aikarajoituksia. 

Minulle saa henkilökohtaisesti lähettää myös kuvia ristikoista palautelomaketta käyttäen tai chatissa, jossa kommentoinnin yhteydessä on painike, jolla voi ladata kuvan.

En linkitä mahdollisesti minulle lähetettyjä ristikkokuvia minnekään. Kunnioitan tässä suhteessa ristikoiden tekijänoikeuksia.

Chatissa kuva ladataan tietokantaan, josta se haetaan sieltä bitteinä. Chatissa ladattu kuva näkyy vain järjestelemävastaavalle eikä sitä voi nettihaulla löytää.

Mahdollisiin ristikkokuviin liittyviä ongelmakohtia voin chatissa tai sivuillani käsitellä parhaaksi katsomallani tavalla.