Tiedossa olevia ongelmia

Sivustoni Foorumit 4. Muut aiheet 4.1 WordPress & bbPress Tiedossa olevia ongelmia

Tyyppi: Opastus

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Tapio_Huuhaa 11.5.2019 08:48.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #769 Vastaus
  Avatar
  Tapio_Huuhaa
  Ylläpitäjä

  bbPress marginaalit ja leveysmäärittelyt oliva alussa huonot. Varsinkin leveys vaihteli näytön leveyden suhteen epäjohdonmukaisesti.

  Korjasin ongelmia. Koska en laatinut leveys- ja marginaaliarvoja aivan uusiksi, ne eivät ole kaikilla leveyksillä optimaaliset. Paras toimivuus on peruskännyköillä (viewport-arvo alle 482px, esim. Samsung Galaxy J5) ja n. 800 px viewport-arvoilla (esim. 800px ja 1280px viewport-arvoja käyttävillä laitteilla).

  Muilla arvoilla voisi olla pienemmät marginaalit. Marginaalit ovat mielestäni kuitenkin kohtuullisen toimivia kaikilla leveysarvoilla. Tekstille varattu tila vain voisi monessa tapauksessa olla isompi.

  Useimmille tablet-laitteille tulee kaksi valikkotyyppiä. Tämä johtuu siitä, että ns. pudotusvalikot toimivat erittäin huonosti. kosketusnäytöllä. Tablet-laitteen käyttäjä voi valita sen sijaan kännykkätyyppisen valikon. Tietokoneella vaihtoehtoisena valikkona toimii Sivukartta.

  Pudotusvalikon voisi poistaa kokonaankin, mutta en saanut ulkoasua vielä toimivaksi. Aina näkyvät linkit ovat helppoja käyttää, joten kaksinkertaisesta valikosta ei pitäisi olla juuri haittaakaan.

Vastaa aiheeseen: Tiedossa olevia ongelmia

Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi:
Sivustoni Foorumit 4. Muut aiheet 4.1 WordPress & bbPress Tiedossa olevia ongelmia