Suomen Kuvalehti 41/2019

Tyyppi: Yleiskeskustelu
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #16163 Uusi viesti
  Tapio_xTapio_x
  Ylläpitäjä

  Ristikko on Teemu Pallosen laatima (kolme tähteä) ja kuvitus Petri Kuhno. Hyvä ristikko. Siinä oli helpohkoja vihjeitä, joilla pääsi alkuun. Mukana hyviä hämäyksiä. Oikean reunan yläkulma teetti eniten töitä.

  En tee tästä vihjeanalyysiä, mutta tallensin ratkaisun Google Driveen.

  Piilis on Antti Parkkiselta. Piiliksen formaatti tavanomainen. SK 38 formaatti oli vain kokeilu tai tilapäisistä syistä erilainen. Nettiratkojille pitkä ja kapea vihjepalkki on huono. Nettiratkontaan optimaalinen formaatti olisi alkuperäisen 1970-luvun ryhmittelyn kaltainen ryhmittely sillä erolla, että tehtävän nimi ja numero olisivat ristikon ylä- eikä alapuolella.

  Piilis oli mainio. Siinä oli monta hauskaa vihjettä. Kirjallisuusaiheiset ratkaisusanat tarkistin Googlella, mutta sen käyttö on vaivatonta tablet-laitteella.

  Ristikoiden ohella luin PARI SANAA RISTIKOISTA palstan, jossa Vuokila kirjoittaa tablet-ratkonnasta (siteeraan tekstiä toisessa säikeessä).

  Voit vaihtaa ulkoasun toisen näköiseksi. Kokeile eri väriteemoja (siniharmaa, harmaasävy ja tumma)!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Suomen Kuvalehti 41/2019

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi:
Etusivu Foorumit 1. Sanaristikot 1. 1. Suomen Kuvalehti Suomen Kuvalehti 41/2019