Suomen Kuvalehti 4/2019

Foorumit 1. Sanaristikot 1.1. Suomen Kuvalehti Suomen Kuvalehti 4/2019

Sivun loppuun

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi 27.1.2019 19:10.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #10098 Vastaus

  Tapio Huuhaa
  Ylläpitäjä

  Pekka Joutsi laati ristikon. Yllättävän haastava kaksitähtiseksi tämäkin, mutta siihen osasi jo varautua.

  Joutsella on mielestäni vaikeuksia saada SK:hon nimen omaisesti kahden tähden ristikko. Aiemmin hänen ristikkonsa olivat tähtiluokitukseen nähden turhan helppoja.

  Viimeiset kaksi ovat mielestäni olleet vähän liian haastavia. Edellinen kävisi IS:n 2 1/2 -tason ristikostakin. Tämänkertainenkin oli kahden tähden ristikoista vaikeammasta päästä. Mielestäni tässä oli tähtiluokitus huomioiden liikaa ns. rakennevihjeitä.

  Piilis Pertti Oskala. Oikein nautinnollinen, erittäin hyvä piilis.

  Sanariksen keskustelu samasta ristikosta.

Vastaa aiheeseen: Suomen Kuvalehti 4/2019
Tietosi:
Kirjautuneet käyttäjät voivat luoda allekirjoituksen (ohjeet). Heille on sitaatti- ja raportointipainikkeet sekä painikkeet kommentin ja oman profiilin päivittämiseen (nyt myös vain tälle sivustolle kuuluvan avattaren määrittely).

Rekisteröityneille käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet, saattaa tulla kirjautumispyyntö. Sen voi sulkea, jos ei halua kirjautua. Normaalissa sivustolle kirjautumisessa on robottikirjautumisten esto. Se saattaa joskus luulla tavallista kirjautumista robotin tekemäksi. Mikäli saat tekstin "Insecure connection detected...", tyhjennä selaimestasi lähiajan evästeet. Sosiaalisten medioiden kautta kirjautuessa ongelmaa ei esiinny.

Aiheiden, kirjoittajien ja kirjoitettujen viestien lukumäärä ilmaistaan viereisessä kuvassa näkyvien kuvakkeiden avulla.

Näytä/piilota adBlock -tiedote- näytä/piilota adBlock -tiedote.

Foorumit:1.1.1.1.2. |2. |3. | 4.1. | 4.2. |5.

Foorumit 1. Sanaristikot 1.1. Suomen Kuvalehti Suomen Kuvalehti 4/2019