Tyyppi: Ratkaistu
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Kommentit
 • #23535 Vastaa
  Tapio_x
  Avainmestari

  Laitan tähän omia ja toisten ratkojien ristikko-ongelmia eri puolilta sanaristikko-osiota. Toisten ratkojien ratkomista ristikoista nostan esille vihjeitä, joihin itse en ole osannut antaa vinkkejä tai antamani vinkit ovat epävarmoja.

  • Omat ongelmat:
   •  
  • Muiden ongelmat:
   •  

  Älä vastaa tässä säikeessä vaan ongelmakohtia käsittelevissä säikeissä

  Koska haluan palvella minulta neuvoa kysyviä mahdollisimman hyvin, saatan kysyä joitakin listassa mainittuja kysymyksiä myös muulla tavoin kuin esittämällä kysymykset tässä foorumissa. Otan muualta saadut vinkit huomioon ongelmia käsittelevissä säikeissä.

  Poistan listasta käsitellyt kohdat kun ongelmakohdat on tyydyttävällä tavalla selvitetty.

  Osa ongelmista saattaa jäädä kokonaan tai osittain selvittämättömiksi. Teen tarvittaessa listan myös sellaisista tapauksista.


  Tähän säikeeseen voi laittaa tiedoksi kirjoitus- ja asiavirheistäni, joita pyrin korjaamaan. Poistan virheisiin liittyvät kommentit, kun olen korjannut virheet.

  Jelpataan toisiamme (auttamisperiaatteet). SK, IS, Pelikaanit, Iisakki ja muut julkaisut (virheseurantasivu). 

  Tsättäile ristikostasi kanssani (Tsätin ohjeet KATSO VIDEO)

  Kevätkukkia voi nyt ihailla ja voi kuunnella lintujen laulua!

  - - - Saatan välillä estää kirjautumatta kirjoittamisen. Suosittelen siksi kirjautumista ja sen jälkeen käyttäjäasetuksiin tutustumista. Jos en ole paikalla, kokeile OpenAI ChatGPT -keskustelurobottia - se osaa varsin hyvin suomea! Se löytyy vastauslomakkeen jälkeen (katso esimerkkejä). - - -

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Ongelmien ja virheiden seuranta

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi: