Mitä haluaisin tarjota – ylläpitäjä

Foorumit 4. Muut aiheet 4.2. Seniorit digiverkossa Mitä haluaisin tarjota – ylläpitäjä

Sivun loppuun

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi 4.2.2019 10:58.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #10312 Vastaus

  Tapio Huuhaa
  Ylläpitäjä

  Mitä nyt voin tarjota, on vain keskustelutuki. Paikkakunnallani ei ole Enter Ry:n kaltaista toimintaa, jossa mennään kotiin opastamaan. Erääseen yhteiseen tilaan voin mennä, mutta en oikein pidä ajatuksesta opastaa jotakuta yleisissä tiloissa.

  Jos joku haluaa, voin perustaa samantapaisen foorumin minne vain kuin tämä foorumi on. Koska teeman ja foorumin yhteen sovittamisessa on erittäin iso työ, perusrunko olisi hyvä olla sama.

  Värimaailmaa ja joitakin tyylimäärityksiä voi muuttaa sangen helposti.

Vastaa aiheeseen: Mitä haluaisin tarjota – ylläpitäjä
Tietosi:
Kirjautuneet käyttäjät voivat luoda allekirjoituksen (ohjeet). Heille on sitaatti- ja raportointipainikkeet sekä painikkeet kommentin ja oman profiilin päivittämiseen (nyt myös vain tälle sivustolle kuuluvan avattaren määrittely).

Rekisteröityneille käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet, saattaa tulla kirjautumispyyntö. Sen voi sulkea, jos ei halua kirjautua. Normaalissa sivustolle kirjautumisessa on robottikirjautumisten esto. Se saattaa joskus luulla tavallista kirjautumista robotin tekemäksi. Mikäli saat tekstin "Insecure connection detected...", tyhjennä selaimestasi lähiajan evästeet. Sosiaalisten medioiden kautta kirjautuessa ongelmaa ei esiinny.

Aiheiden, kirjoittajien ja kirjoitettujen viestien lukumäärä ilmaistaan viereisessä kuvassa näkyvien kuvakkeiden avulla.

Näytä/piilota adBlock -tiedote- näytä/piilota adBlock -tiedote.

Foorumit:1.1.1.1.2. |2. |3. | 4.1. | 4.2. |5.

Foorumit 4. Muut aiheet 4.2. Seniorit digiverkossa Mitä haluaisin tarjota – ylläpitäjä