Keskustelua foorumien toimintatavoista

Tyyppi: Yleiskeskustelu
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #674 Uusi viesti
  AvatarTapio_Huuhaa
  Ylläpitäjä

  Tässä säikeessä saa keskustella yleisellä tasolla eri foorumien toimintatavoista ja niillä toimisesta. Ennen kuin kukaan kirjoittaa mitään, toivon, kirjoittaja lukee ensin säikeen Mitä on kirjoittelun vapaus ja fiksuus.

  Tässä säikeessä ei lainkaan hyväksytä toisen henkilön persoonaan menevää piikittelyä ja mollausta. Keskustelu ei saa muutenkaan mennä henkilökohtaisuuksiin. Puutun myös tarpeettomaan alatyyliseen kirjoitteluun.

  Olen itse huomannut, että jotkut foorumit ovat äärimmäisen tarkkoja siitä, että keskustelu pysyy täsmälleen asiassa. Tässä säikeessä ei tähän asiaan kiinnitetä lainkaan huomiota, sillä tämä säie itsessään on tavallaan sivuraide.

  Laitoin tämän moderointiosastolle, sillä tavallaan tässä on kyse siitä, mikä yleisesti ottaen voisi olla sivutoilla hyviä moderointikäytäntöjä.

  Voit vaihtaa ulkoasun toisen näköiseksi. Kokeile eri väriteemoja (siniharmaa, harmaasävy ja tumma)!

  #675 Uusi viesti
  AvatarTapio_Huuhaa
  Ylläpitäjä

  Taustaa. Minut itseni on ajettu pois Sanariksen foorumista, mistä syystä tämä foorumi ylipäätänsä on olemassa. Foorumien toimintatavoista on viimeaikoina ollut keskustelua Sanariksen foorumin ohella Suomi24:ssä.

  Olen myöntänyt sen, että osittain kyse on minun omasta vioistani. Sen ole tuonut esille myös Suomi24-palstalla. Lähinnä kyse on siitä, että saatan toisinaan jankata liian pitkään – tuon tähän liittyvän näkökulman esille tällä sivustolla säikeessä Keskustelua säännöistä. Kerron em. säikeessä myös syitä, miksi haluan toimia täällä toisin ja miksi säännöt ovat mitä ovat.

  Voit vaihtaa ulkoasun toisen näköiseksi. Kokeile eri väriteemoja (siniharmaa, harmaasävy ja tumma)!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Keskustelua foorumien toimintatavoista

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi:
Foorumit 3. Moderointi Keskustelua foorumien toimintatavoista