Tyyppi: Opastus
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18909 Vastaa
  Tapio_x
  Avainmestari

  Tälle sivustolle ei voi vastata kirjautumatta. Vapaa kirjoittaminen johtii robottikommentteihin. En halunnut olla niitä jatkuvasti siivoamassa, joten poistin kirjautumattomilta kirjoittamismahdollisuuden.

  Mutta loin anonyymin tunnuksen, jossa joka sekä käyttäjätunnus että salasana on ”anonyymi”. Jos käyttää s-postiosoitetta, siinäkin ät-merkin ympärille pitää kirjoittaa ”anonyymi” ja lopuksi ”.com”.

  Tein viisi varakäyttäjätunnusta ongelmatilanteita varten. Niissä ”anonyymi” korvataaan ”anonyymi1”, ”anonyymi2” jne.

  Anonyymissä kirjoittamisessa tällä hetkellä ei erotu erl henkilöt vaan kaikkien tunnusten esillä oleva nimi on ”anonyymi” . Olisikohan syytä erottua esim ”anonyymi 1” jne.

  Sivustolla on robottikirjautumisen esto. Jos kaksi henkilöä yrittää samanaikaisesti kirjautua, ohjelma pysäyttää myöhemmin tehdyn yrityksen. Samanaikainen kirjautuminen siis saattaa luoda satunnaisesti ongelmia. Jos tunnuksen numero on esillä, voisi valita eri numeron, jolloin ongelmatilanteita tulisi harvemmin. Teen tarvittaessa lisää anonyymejä tunnuksia. 

  Jos anonyymissä kirjoittelussa syntyy ongelmia, vaihdan salasanoja. Salasanoja voi tämän jälkeen kysellä palautelomakkeella.

  Jelpataan toisiamme.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Anonyymi kirjoittaminen

Kun luot uuden aiheen, laita aina siihen sisältöä, ettei aihetta luokitella roskapostiksi. Voit käyttää muotoilussa BBCode-merkintöjä.
Et voi käyttää muotoilussa edistyneempiä (advanced) BBCode-merkintöjä. Tallennettaessa ne poistetaan.

Tietosi:
Voit kirjautua myös täysin anonyymisti.
Klikkaa tästä ja lue tarkemmat ohjeet.