Anonyymi kirjoittaminen

Tyyppi: Opastus
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18909
  Tapio_xTapio_x
  Avainmestari

  Tälle sivustolle ei voi vastata kirjautumatta. Vapaa kirjoittaminen johtii robottikommentteihin. En halunnut olla niitä jatkuvasti siivoamassa, joten poistin kirjautumattomilta kirjoittamismahdollisuuden.

  Mutta loin anonyymin tunnuksen, jossa joka sekä käyttäjätunnus että salasana on ”anonyymi”. Jos käyttää s-postiosoitetta, siinäkin ät-merkin ympärille pitää kirjoittaa ”anonyymi” ja lopuksi ”.com”.

  Tein viisi varakäyttäjätunnusta ongelmatilanteita varten. Niissä ”anonyymi” korvataaan ”anonyymi1”, ”anonyymi2” jne.

  Anonyymissä kirjoittamisessa tällä hetkellä ei erotu erl henkilöt vaan kaikkien tunnusten esillä oleva nimi on ”anonyymi” . Olisikohan syytä erottua esim ”anonyymi 1” jne.

  Sivustolla on robottikirjautumisen esto. Jos kaksi henkilöä yrittää samanaikaisesti kirjautua, ohjelma pysäyttää myöhemmin tehdyn yrityksen. Samanaikainen kirjautuminen siis saattaa luoda satunnaisesti ongelmia. Jos tunnuksen numero on esillä, voisi valita eri numeron, jolloin ongelmatilanteita tulisi harvemmin. Teen tarvittaessa lisää anonyymejä tunnuksia. 

  Jos anonyymissä kirjoittelussa syntyy ongelmia, vaihdan salasanoja. Salasanoja voi tämän jälkeen kysellä palautelomakkeella.

  Voit vaihtaa ulkoasun toisen näköiseksi. Kokeile eri väriteemoja (siniharmaa, harmaasävy ja tumma)!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit 1. Sanaristikot Anonyymi kirjoittaminen