Päiväkirjaosuus 9/2019

Blogia kirjoittamassa

 

Sivun sisältö:

Päiväkirjaosuus

7.9.2019

Paluu lomalta. Laitoin loman aikana yhtä ristikkoa koskevia kysymyksiä foorumiin. Laitoin samoja kysymyksiä myös Suomi24:ään.

____________________

Sain korjattua merkittävimmät bugit mobiiliversioista.

____________________

Voisin kokeilla mobiililaitteilla vaakasuuntaisella näytöllä pikanavigointityyppistä toimintovalikkoa yksinkertaisen toimintovalikon asemasta. Mitä sitten oikeaan reunaan jättäisi aina esille? Valikon voisi jättää yksinäänkin avautuvaksi, mutta vaihto pikanavigointiin lisäten. Kaikki neljä nykyistä toimintoa voisi jättääkin, sillä tilaa on, koska oikealla on joka tapauksessa sivupalkki. Sivupalkki on toimintovalikolle vähän alikokoinen, joten vaihtoehtoa voisi kokeilla. 

Jos kokeilin vaakanäytöllä, se pitäisi tehdä muualla kuin live-sivustolla. Taidan nyt pystyttää rinnakkaissivuston. Sen hyvä puoli on se, että kokeilut ovat kaikkien halukkaiden nähtävillä toisin kuin paikallisella asennuksella.

______________________

Tein testejä varten sivustosta rinnakkaisversion.

______________________

Sivuun liittyvät keskustelut ja muut sivut:

______________________

Voit kommentoida tätä blogikirjoitusta n. kuukauden ajan alkaen 7.9.2019. Voit kommentoimisen päättymisajan jälkeen kommentoida sivua foorumilla säikeessä Omia tarinoitani (ilmoita blogikirjoituksen nimi kommentoidessasi). Voit luoda blogikirjoitukselle tarinaosiossa haluessasi myös oman säikeen. Tyyliltään epäasiallisista huomatan, siirrän moderointiosastoon tai poistan kokonaan (keskustelusäännöt). 

Vastaa